Chris Evans- filmografia a vizitka

13. ledna 2007 v 15:31 | Nathali |  Herci
Chris Evans
Herec
má 25 rokov
Skutočné meno: Christopher Robert Evans
Dátum narodenia: 13.06.1981 - Sudbury, Massachusetts, USA
Výška: 186 cm
Filmografia :
2007Fantastická čtyřka 2
Nanny Diaries, The
Sunshine
2005Fantastická čtyřka
London
Nelítostná rasa
Orphan King, The
2004Cellular
Černá ovce
Perfektní skóre
2002Eastwick (TV film)
2001Bulšit
2000Newcomers, The
"Opposite Sex" (TV seriál)
1999Paper Boy, The

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama